Hanneksen ruokakulttuuria kuvailtiin Museokadun aikoina italialais-ranskalais-töölöläiseksi. Mukaan on tullut vielä lohjalaisuus tuoden mukanaan entistä enemmän paikallisuutta raaka-aineisiin – muihinkin kuin omeniin.

Hankinnoissa Hannes suosii pientuottajia ja sesongin raaka-aineita. Luomulihalle on vakiotoimittaja, leivät, sämpylät ja kakut leivotaan itse ja suklaata tilataan tuoresuklaan tekijältä tarpeen mukaan.

Soita, tule käymään tai lähetä sähköposti ja kerro tilaisuudestasi ja toiveistasi, niin suunnittelemme yhdessä ruokalistan. Soita Matille 050 385 0894 tai lähetä viesti ravintola@hannes.fi

Salaattipöytä

— ✦ —

Lämminsavulohta tai possunposkia

— ✦ —

Äitienpäiväkakku

kahvi tai tee

40 €/hlö 25€/3–12 v.

Varaa pöytäsi soittamalla 050 385 0894 tai lähetä viesti ravintola@hannes.fi

Äitienpäivälounas

Kattaukset klo 12 ja klo 14

Äitienpäivälounas sunnuntaina 12.5.

Äitienpäivälounas sunnuntaina 12.5. ✦

Juomat valitaan aina tilaisuuden, aterian ja ruokalajien mukaan.

Viinit valitaan aterian ja ruokalajien mukaan, makuihin ja kukkarolle sopiviksi.

Suosimme vanhan mantereen vanhojen viinimaiden viinejä, mutta muualtakin tuotettuja hyviä viinejä on kellarissamme. Tilaisuuttanne juhlistamaan voitte saada myös tavallista näyttävämpiä pulloja.

Viinikellaristamme löytyy muutamia harvinaisuuksia: Riojan punaviiniä hyvältä vuodelta 1973 ja ravintola Hanneksen perustamisvuoden 1994 viinejä.

Italialainen ruokakulttuuri on aina ollut yksi Hanneksen nurkkakivistä. Sen myötä alkoi pullohyllyyn pikkuhiljaa ilmestyä myös grappoja yhä enemmän ja enemmän. Kunnes valikoima oli suurimmillaan 48 eri grappaa.

Hannes järjestää:
• grappa-esittelyjä
• grappa-maistiaisia
• grappa-menu’ita
• ja mm. grappaseuran kokoukselle Hannes on erinomainen paikka.